Kaikki blogikirjoitukset

VANHANAIKAISET VIESTINTÄVÄLINEET HEIKENTÄVÄT TIEDONKULKUA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 20.8.2018 10:17:38

Kokosimme haasteita, joita yritykset kohtaavat sisäisessä tiedottamisessa ja -viestinnässä. Vanhanaikaiset viestintävälineet nousivat esille yhtenä yleisimmistä haasteista työyhteisöviestinnässä. 
Lue lisää

TIETOTULVAN PYÖRTEESSÄ

Pasi Anttila Pasi Anttila | 4.7.2018 10:52:54

Tietotulva on tänä päivän merkittävä haaste työelämässä, varsinkin tietotyötä tekeville. Työ on sen myötä katkonaista ja aiheuttaa jatkuvia keskeytyksiä työhön. Tämä heijastuu keskittymisvaikeuksina ja työntehon hidastumisena, mikä vaikuttaa.
Lue lisää

MITEN VIESTINTÄ TAVOITTAA VUOROTYÖNTEKIJÄT TEHOKKAAMMIN?

Pasi Anttila Pasi Anttila | 13.6.2018 15:23:21

Kokosimme haasteita, joita yritykset kohtaavat sisäisessä tiedottamisessa ja viestinnässä. Vuorotyöntekijöiden tavoittaminen on todellinen haaste tuotantoa tekevissä yrityksissä, koska vuorotyöntekijöille ei ole usein sopivaa kanavaa, jonka.
Lue lisää

HANKITKO TEKNIIKKAA VAI KEHITÄTKÖ LIIKETOIMINTAASI?

Pasi Anttila Pasi Anttila | 26.10.2017 10:50:00

Yrityksillä ja julkishallinnolla on tarve digitalisoida palveluitaan yhä enenevissä määrin. Myös digital signage eli näyttöviestintä elää jatkuvassa murroksessa. Uudet näyttömallit, käyttökohteet, automatisointi, teknologiat ja sisällönhallinta.
Lue lisää

OVATKO KÄYTÄVÄPUHEET YRITYKSESI PÄÄVIESTINTÄKANAVA?

Pasi Anttila Pasi Anttila | 24.5.2017 12:50:46

Toimiva sisäinen viestintä on tärkeä osa työhyvinvointia. Toimivan vuorovaikutuksen ja tiedonkulun avulla myös työntekijät viihtyvät paremmin työssään ja toiminta työpaikalla on tehokkaampaa. 
Lue lisää

TILAT TEHOKÄYTTÖÖN

Pasi Anttila Pasi Anttila | 19.4.2017 13:39:25

Useimmissa organisaatioissa on tarve varata tiloja sisäisiin palavereihin, asiakastapaamisiin, työtiloiksi tai koulutuksiin. Monissa organisaatioissa tilavaraukset hoidetaan Outlook -kalenterin kautta tai muun järjestelmän kautta.
Lue lisää

NÄIN HYÖDYNNÄT INFONÄYTTÖJÄ KORKEAKOULUYMPÄRISTÖSSÄ - 5 KÄYTTÖTARKOITUSTA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 4.4.2017 9:42:34

Korkeakouluissa hyödyntämismahdollisuuksia näyttöviestinnälle on paljon: sisäinen tiedottaminen, sosiaalinen media, tilavaraukset, ruokalistat, julkisen liikenteen aikataulut. Tänä päivänä näytöille on helppoa siirtää jo olemassa olevaa tietoa.
Lue lisää

TULEVAISUUDEN OPPILAITOSVIESTINTÄ ESILLÄ ITK 2017 -KONFERENSSISSA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 3.4.2017 10:50:41

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Tulevaisuuden Oppilaitosviestintään Upto Oy:n ständille ITK 2017 -konferenssiin. KuntaPron virallinen infoTV -toimittaja Upto Oy esittelee Tulevaisuuden Oppilaitosviestintää Kavaljeeri-rakennuksessa.
Lue lisää

MITEN PÄIVÄKODEISSA VOIDAAN PARANTAA TIEDOTTAMISTA?

Pasi Anttila Pasi Anttila | 12.12.2016 8:47:42

Päiväkodeissa hyödynnetään erilaisia tapoja tiedottaa ajankohtaisista asioista lasten vanhemmille. Usein käytössä on sähköposti ja/tai intra. Esimerkiksi Wilmasta ja Tenavanetista tulee vanhemmille sähköposti ilmoitus uudesta viestistä. Mitkä.
Lue lisää

MITEN SINÄ HALUAT OSTAA?

Lauri Hänninen Lauri Hänninen | 1.11.2016 8:29:00

Nykyään on paljon puhetta siitä, miten ostokäyttäytyminen on muuttunut. Taloyhtiössäni alkanut putkiremontti ja sitä edeltänyt urakoitsijoiden kilpailutus vahvisti käsitystäni siitä, miten asioita halutaan ostaa: Tarjous halutaan ainoastaan.
Lue lisää

TIEDOTE: NÄYTTÖVIESTINNÄSTÄ ASKEL TERVEYSPALVELUIDEN JA OPPILAITOSTEN DIGILOIKKAAN

Reima Väyrynen Reima Väyrynen | 17.10.2016 9:38:14

Uudet sähköiset asiakasviestinnän ratkaisut tekevät tuloaan julkisiin palveluihin. Pian esimerkiksi tieto terveyskeskusten jonotustilanteesta voisi näkyä suoraan asiakkaille terveyskeskusten infonäytöillä, tai sen voisi saada jopa kännykkään.
Lue lisää

INFONÄYTTÖJEN SISÄLLÖN AUTOMATISOINTI HELPOTTAA ARKEA

Lauri Hänninen Lauri Hänninen | 13.10.2016 9:59:00

Yrityksillä on usein käytössä lukuisia viestintäkanavia kuten intra, kotisivut, sosiaalinen media, pikaviestintyökalut, toiminnanohjausjärjestelmä, asiakashallintajärjestelmä tai tikettijärjestelmä. Infonäytöille halutaan usein tuoda sisältöä,.
Lue lisää