Kaikki blogikirjoitukset

MARKKINOI VALOVOIMAISESTI NÄYTEIKKUNASSA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 14.5.2018 14:37:41

Ns. ikkunanäyttöjä hyödynnetään tänä päivänä esimerkiksi liikkeiden ja ravintoloiden näyteikkunoissa asiakkaiden informointiin ja nopeiden ostopäätösten aikaansaamiseksi. Näytön avulla pystyt esittelemään tuotteitasi ja palveluitasi tehokkaammin.
Lue lisää

HANKITKO TEKNIIKKAA VAI KEHITÄTKÖ LIIKETOIMINTAASI?

Pasi Anttila Pasi Anttila | 26.10.2017 10:50:00

Yrityksillä ja julkishallinnolla on tarve digitalisoida palveluitaan yhä enenevissä määrin. Myös digital signage eli näyttöviestintä elää jatkuvassa murroksessa. Uudet näyttömallit, käyttökohteet, automatisointi, teknologiat ja sisällönhallinta.
Lue lisää

DIGITAALISEN OPASTAMISEN JA PALVELUN MERKITYS KASVAA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 11.10.2017 10:07:00

Digitaalista opastamista hyödynnetään jo tehokkaasti esimerkiksi lentokentillä, rautatieasemilla, kauppakeskuksissa ja monissa muissa ruuhkaisissa paikoissa. Digitaalisen opastamisen merkitys tuleekin kasvamaan, vaikka tänä päivänä.
Lue lisää

TEHOKKAIN TAPA KASVATTAA KESKIOSTOSTA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 19.6.2017 10:09:46

Liikkeen sisällä tapahtuva markkinointiviestintä on tehokkain tapa kasvattaa keskiostosta. Asiakas on lähellä ostopäätöstä, jolloin on paras aika vaikuttaa tuomalla esiin tarjouksia, uutuuksia ja sesonkituotteita. 
Lue lisää

NÄYTTÖVIESTINTÄ ON ELINTÄRKEÄ OSA KAUPPAKESKUSTA

Karri Mutkala Karri Mutkala | 29.5.2017 11:01:29

Lähivuosina valmistuu useita suuria kauppakeskuksia ympäri Suomen kasvukeskuksia. Oletusarvot kävijämääristä ovat suuret ja jokainen keskus hakee jotain omaleimaista, jolla erottua muista keskuksista.
Lue lisää

KERRO ASIAKKAALLESI MITÄ KANNATTAA OSTAA

Karri Mutkala Karri Mutkala | 4.5.2017 14:48:19

Kauppiaat, keskusliikkeet ja muut isoja asiakasmääriä haalivat toimijat ostavat tai vuokraavat jättimäisiä alueita kauppapaikkaansa varten. Yli puolet näistä on käytännössä tuottamatonta parkkipaikkaa, jossa vaeltaa ihmisiä lompakot pullollaan.
Lue lisää

TILAT TEHOKÄYTTÖÖN

Pasi Anttila Pasi Anttila | 19.4.2017 13:39:25

Useimmissa organisaatioissa on tarve varata tiloja sisäisiin palavereihin, asiakastapaamisiin, työtiloiksi tai koulutuksiin. Monissa organisaatioissa tilavaraukset hoidetaan Outlook -kalenterin kautta tai muun järjestelmän kautta.
Lue lisää

NÄIN HYÖDYNNÄT INFONÄYTTÖJÄ KORKEAKOULUYMPÄRISTÖSSÄ - 5 KÄYTTÖTARKOITUSTA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 4.4.2017 9:42:34

Korkeakouluissa hyödyntämismahdollisuuksia näyttöviestinnälle on paljon: sisäinen tiedottaminen, sosiaalinen media, tilavaraukset, ruokalistat, julkisen liikenteen aikataulut. Tänä päivänä näytöille on helppoa siirtää jo olemassa olevaa tietoa.
Lue lisää

TULEVAISUUDEN OPPILAITOSVIESTINTÄ ESILLÄ ITK 2017 -KONFERENSSISSA

Pasi Anttila Pasi Anttila | 3.4.2017 10:50:41

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Tulevaisuuden Oppilaitosviestintään Upto Oy:n ständille ITK 2017 -konferenssiin. KuntaPron virallinen infoTV -toimittaja Upto Oy esittelee Tulevaisuuden Oppilaitosviestintää Kavaljeeri-rakennuksessa.
Lue lisää

MITEN PÄIVÄKODEISSA VOIDAAN PARANTAA TIEDOTTAMISTA?

Pasi Anttila Pasi Anttila | 12.12.2016 8:47:42

Päiväkodeissa hyödynnetään erilaisia tapoja tiedottaa ajankohtaisista asioista lasten vanhemmille. Usein käytössä on sähköposti ja/tai intra. Esimerkiksi Wilmasta ja Tenavanetista tulee vanhemmille sähköposti ilmoitus uudesta viestistä. Mitkä.
Lue lisää

MITEN SINÄ HALUAT OSTAA?

Lauri Hänninen Lauri Hänninen | 1.11.2016 8:29:00

Nykyään on paljon puhetta siitä, miten ostokäyttäytyminen on muuttunut. Taloyhtiössäni alkanut putkiremontti ja sitä edeltänyt urakoitsijoiden kilpailutus vahvisti käsitystäni siitä, miten asioita halutaan ostaa: Tarjous halutaan ainoastaan.
Lue lisää

TIEDOTE: NÄYTTÖVIESTINNÄSTÄ ASKEL TERVEYSPALVELUIDEN JA OPPILAITOSTEN DIGILOIKKAAN

Reima Väyrynen Reima Väyrynen | 17.10.2016 9:38:14

Uudet sähköiset asiakasviestinnän ratkaisut tekevät tuloaan julkisiin palveluihin. Pian esimerkiksi tieto terveyskeskusten jonotustilanteesta voisi näkyä suoraan asiakkaille terveyskeskusten infonäytöillä, tai sen voisi saada jopa kännykkään.
Lue lisää