TIEDOTE: UPTO OSTI THOMENIUS FILMSIN LIIKETOIMINNAN

Upto vahvisti videotuotanto-osaamistaan ostamalla Thomenius Filmsin liiketoiminnan.

Thomenius Filmsillä on vahva osaaminen videotuotannossa. Thomenius Films on toteuttanut yrityksille mm. esittelyvideoita ja tuotevideoita, joiden kysyntä on räjähdysmäisessä kasvussa. Ajatus voimien yhdistämisestä syntyi Thomenius Filmsin ja Upton yhteisistä videotuotantoprojekteista.

Videoita voidaan hyödyntää tänä päivänä verkko- ja mobiilimarkkinoinnin lisäksi esimerkiksi infonäytöillä ja digitaalisessa ulkomainonnassa, joten videotuotannolle on selkeä markkina Upton asiakaskunnassa.


Videotuotantoprosessi ja projektin budjetointi heti kättelyssä selville
blog_videotuotanto_01_Upto.jpg

Videotuotantoprosessi ja sen eri vaiheet koetaan yleisesti hankalaksi käsittää ja monet palveluntarjoajat eivät tarjoa pakettimallisia ratkaisuja. Upto päätti lähteä tekemään asioita asiakasnäkökulmasta.

- Otamme haltuun koko projektin aina kartoituksesta videon julkaisuun ja jatkotoimenpiteisiin. Parhaimmillaan yritykselle luodaan videostrategia, mikä luo selkeät suuntaviivat tulokselliseen videomarkkinointiin muiden markkinointitoimenpiteiden ohella, valottaa Upto Oy:n toimitusjohtaja Reima Väyrynen.

- Videoita pitää pystyä tuottamaan kustannustehokkaasti ja videotuotannon ostaminen pitää olla helppoa ja selkeää. Asiakkaan pitää tietää mitä saadaan ja mihin hintaan, jatkaa Väyrynen.

- Videoiden tulisi olla jatkuva keino viestiä asiakkaille. Oikein tehty video herättää katsojassa tunteita ja kertoo katsojalle, minkä ongelman mainostettu asiaa korjaa tai miten se helpottaa katsojan elämää, kertoo videotuotannosta vastaava Toni Thomenius.

Upto pystyy jatkossa tarjoamaan yrityksille valmiita videotuotantopaketteja asiakkaan tarpeen mukaan. Paketoinnissa on huomioitu tyypillisimmät asiakastarpeet, mikä helpottaa projektin budjetointia ja aikataulutusta.

- Olemme kokeneet aiempien videoprojektien myötä, että asiakkaamme tarvitsevat selkeitä videotuotantopaketteja, mikä johti siihen, että päätimme luoda kolme erikokoista pakettia, jotka on hinnoiteltu tuotantoprojektin työmäärän mukaan. Jokainen video tehdään laadukkaasti, kalliimmissa paketeissa panostetaan näyttävyyteen ja pieniin yksityiskohtiin, toteaa Väyrynen.

- Jokainen videoprojekti on erilainen ja ideoita saattaa syntyä lennosta, joten erilaiset asiakastarpeet on huomioitu. Tarjoamme laajan kattauksen lisäpalveluita peruspakettien kylkeen. Lisäpalveluista kysytyimpiä ovat ilmakuvaukset, kertoo Thomenius. 

Pasi Anttila
Kirjoittaja Pasi Anttila
Julkaistu
Jaa LinkedIn Twitter Facebook
Intohimonamme on auttaa asiakkaitamme viestimään näytöillä ja saamaan niistä parhaan hyödyn irti.